Naturnära campingplatser med sjöutsikt!

Vi har naturnära platser för husvagn, husbil och tält och nästan alla våra platser erbjuder idyllisk sjöutsikt. För den som gillar kubb eller andra lekar finns det ett flertal öppna ytor som bjuder in till roliga aktiviteter. Den underbara utsikten över sjön Mjörn och alla träden ger möjligheter till enskildhet, vila och avkoppling.

Knappt ett stenkast från campingplatsen ligger en härlig badplats. Här finns allt man kan önska sig från sandstrand, gräsmattor och klippor till brygga och hopptorn. Strax intill badet finns café, grillplats och toalett.

Vissa kvarlevor vid badplatsen förtäljer en historia om att platsen en gång i tiden var en sjöflygplats, om du är nyfiken på historien kan du läsa mer här.

I närområdet finns det många sevärdheter, bara några kilometer bort ligger Anten-Gräfsnäs järnvägsstation, Brobacka naturreservat, Alingsås golfklubb och mycket mer. På Västsveriges hemsida har dom listat flera spännande utflyktsmål och aktiviteter för närområdet.

Servicehuset ligger centralt placerat i campingen och innehåller alla praktiska faciliteter som du kan tänkas behöva så som kök, toaletter, duschar, tvättstuga, strykrum, skötrum, handikapptoalett m.m. Det finns även utrustning för latrintömning av slutna tankar.  

Incheckning är kl. 14 och utcheckning är kl. 12. 

 

Husvagn Lövekulle camping
Tälta Lövekulle camping Alingsås
Husvagnar Lövekulle camping Alingsås